Kompetens

Ullis Brodin, vd (CEO)

Projektledare och producent

Efter 24 år som projektledare, som anställd och via eget bolag, har Ullis en särskild kunskap om bl.a villkoren i offentlig verksamhet. Internt i företaget är hon en mycket uppskattad vd och projektledare. Ullis är i många fall en bra första kontakt för dig som kund. Hon lyssnar in ditt behov och matchar det mot våra tjänster. Hennes förmåga att hålla många, och ibland långa, bollar i luften gör henne även till en utmärkt sändningsproducent vid större liveevenemang i vår TV-studio. Ullis är även en vass konferencier och moderator som snabbt sätter sig in i ett ämne, ställer sig på en scen och lätt och ledigt styr upp en debatt eller ett samtal kring ett komplext ämne – alltid med ett knivskarpt målgruppsperspektiv.

David Nyström, teknikansvarig (CTO)

Filmfotograf och bildproducent

Efter 15 år som frilansande filmfotograf, reklam- och livestreamingproducent landade David för några år sedan hos oss, efter en flytt från Stockholm. Hans tekniska intresse vilar aldrig, vilket även gör honom till en ovärderlig resurs i vår TV-studio. Inget jobb är för litet eller för stort för David som gillar när det händer mycket (och faktiskt avskyr när det inte finns något att göra). Den som efterfrågat film eller sändning i vår TV-studio har säkerligen stött på Davids säkra handlag och pratsamma sinnelag. Som bildproducent har han tagit sig an såväl Storsjöyrans stora scen, Klimatseminarier men även mindre föreläsningsevent. Hans kreativa sinne gör honom till en uppskattad redigerare med öga för bildens betydelse för budskapet. Han är även en uppskattad ljudtekniker som kan fixa alltifrån ljudpoddar och radioreklam till musikinspelningar.

Måns Rande, ekonomichef (CFO)

Filmredigerare och innehållsstrateg i sociala medier

Efter 20 år i privata film- och TV-branschen har Måns grundkoll på det mesta. Hans specialintresse för populärkultur gör honom även till en fantastisk nestor när det kommer till åldersrelaterat innehåll. Han har koll på vad som trendar på Snapchat samtidigt som han vet hur en film på Instagram ska se ut för att den ska engagera. Så internt är Måns en sorts kvalitetskontroll som vässar oss för våra kunders räkning. Hans formsinne gör också att han är bäst lämpad att välja typsnitt och grafikelement till en film eller livesändning.